4 Kasım 2012 Pazar


Kuzey Güney dizisinin de yapımcısı olan Ay Yapım tarafından çekilecek yeni dizi bir Amerikan uyarlaması olacak. The Next Three Days (Kaçış Planı) filminin uyarlaması olacak. 20 Dakika dizisinde başrolleri Tuba Büyüküstün ve Engin Akyürek‘in oynayacak.
Güzel oyuncu Tuba Büyüküstün, kasım ayından itibaren ekrana gelmesi planlanan dizide hapse düşecek kadını canlandıracak. The Next Three Days filminde, John (Russell Crowe) ve Laura (Olivia Wilde) çiftinin hayatıkadının bir cinayet yüzünden hapse girmesiyle alt üst olur. İntiharın eşiğine gelen Laura’yı kurtarmak için John’un elinde tek çare vardır, karısını hapishaneden kaçırmak.
hapse girmesiyle alt üst olur. İntiharın eşiğine gelen Laura'yı kurtarmak için John'un elinde tek çare vardır, karısını hapishaneden kaçırmak.  Engin Akyürek'le çalışacağı iddiası Saat'in fanlarını kızdırdı. Ay Yapım'ın bilgi kirliliğini ortadan kaldırmak için yaptığı açıklama tartışmayı boşa çıkardı. Şirket, "Engin Akyürek ile yapılan görüşmeler bu proje ile ilgili değildir" açıklamasını yaptı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder